page visual

Companie

Experienta acumulata de-a lungul timpului ne permite sa fim cat se poate de eficienti indiferent de contextul economic.
Valentin Bitoiu – Presedinte

Noi, ACMS Costructii Civile, realizam toate tipuri de constructii, de la cele mai simple locuinte, la cele mai complexe cladiri de birouri, de la hypermarket-uri la galerii comerciale, de la renovari de monumente la refaceri complexe de fatada, de la cladiri rezidentiale la hoteluri ce devin puncte de atractie pentru turisti si nu numai, iar lista nu se opreste aici.

Proiectele noastre de constructii sunt realizate pentru oameni, pentru dumneavoastra, pentru compania ce o reprezentati sau pentru comunitatea in care traiti.

In toate aspectele vietii dumneavoastra, noi, ACMS Constructii Civile, va oferim proiecte de constructii utile si adaptate perfect nevoilor, cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Cu o echipa de profesionisti si cu o experinta de peste 20 ani in realizarea de constructii civile si industriale, echipa noastra va ajuta sa transformati proiectele dumneavoastra de constructii din vis in realitate. Fie ca sunteti un client persoana fizica, o companie, o institutie sau un investitor imobiliar, echipa ACMS Constructii Civile va va oferi tot suportul necesar pentru a realiza si finaliza toate proiectele de constructii pe care le doriti, cu multa pricepere si dedicare in toate etapele derularii acestora.

Serviciile noastre sunt variate, ele pliindu-se intotdeauna necesitatilor si exigentelor dumneavoastra astfel incat orice proiect de constructie de astazi, de maine sau din viitor, poate prinde contur si poate deveni realitate.

Daca doriti sa va construiti casa visurilor, daca afacerea dumneavoastra are nevoie de o cladire noua de birouri sau se extinde si aveti nevoie de mai mult spatiu, daca sunteti in cautarea unui partener de incredere pentru proiectele de dezvoltare imobiliara pe care le aveti sau daca doriti sa construiti un hotel, o scoala, un liceu, o pensiune, noi suntem aici.