page visual

Companie / Misiune

ACMS Constructii Civile este un lider in furnizarea de servicii care concura la cresterea valorii adaugate pentru clientii nostri prin crearea unui parteneriat de succes cu acestia de-a lungul intregului proces de constructie.

Angajamentul nostru este de a stabili relatii de durata cu clientii nostri, prin depasirea asteptarilor acestora si castigarea increderii prin performantele realizate de catre fiecare membru al echipei noastre.

Ne adresam atat mediului de business, cat si institutilor, dezvoltatorilor, investitorilor privati, dar si clientilor persoane fizice din intreaga tara. De la constructia casei de vis la complexe rezidentiale, de la hypermarket-uri la cladiri de birouri, de la hoteluri la restaurari de monumente, toate devin realitate datorita echipei de profesionisti ACMS Costructii Civile.

De la constructia casei de vis la complexe rezidentiale, de la hypermarket-uri la cladiri de birouri, de la hoteluri la restaurari de monumente, toate devin realitate datorita echipei de profesionisti ACMS Costructii Civile.