Recomandari / Bucharest International Cargo Center

Radu Enache

Director General - Bucharest International Cargo Center

Ne face o deosebita placere sa subliniem colaborarea deosebita pe care am avut-o cu Antrepriza de Constructii Montaj Special SA la realizarea noului nostru obiectiv, situat in incinta Aeroportului International Bucuresti Otopeni: terminalul CARGO, constand intr-o hala industriala de 7405 mp si cladirea de birouri adiacenta (S+P+2) cu o suprafata desfasurata de 2092 mp.
ACMS se prezinta ca o antrepriza generala solida, cu un management activ, organizare performanta, dotare tehnologica adecvata si sistem propriu de asigurare a calitatii in conformitate cu standardele 1SO 9001/1995.

ACMS si-a onorat cu promptitudine si corectitudine obligatiile contractuale, incadrandu-se in bugetul si termenele lucrarii si manifestand permanenta disponibilitate pentru rezolvarea solicitarilor noastre ca Beneficiar.

Recomandam calduros societatea ACMS drept un partener serios si performant, capabil sa duca la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor cat si prin executia la un nivel de calitate ridicat a acestora.