Recomandari / McDonalds Romania

Marian Alecu

Director General - McDonald's Romania

01. Recomandare McDonalds Romania 4 restaurante 1995 – 1996

Viteza de executie, calitatea lucrărilor realizate, precum si promptitudinea cu care s-a raspuns unor probleme dintre cele mai diverse, ne dau posibilitatea sa recomandam societatea A.C.M.S. SA , ca unul dintre cei mai competitivi constructori de pe piata Bucurestiului.

In anii 1995 si 1996 A.C.M.S. S.A. a realizat, pentru Mc. Donald’s, ca antreprenor general 4 restaurante : Unirii, Central, Piata Romana si McDrive Colentina.

Confirmăm totodată prin prezenta recomandare că S.C. A.C.M.S. S.A. este ” Constructor Agreat ” pentru McDonald’s Romania.

 

02. Recomandare McDonalds Romania 8 restaurante 1995 – 1998

Viteza de executie, calitatea lucrarilor realizate, precum si promptitudinea cu care s-a raspuns unor problem dintre cele mai diverse, ne dau posibilitatea sa recomandam societatea ACMS SA ca unul dintre cei mai competitive constructori de pe piata Bucurestiului.

Intre anii 1995-1998 ACMS SA a realizat pentru McDonalds, ca Antreprenor General, 8 restaurante: Unirii, Central, Piata Romana si McDrive Colentina in Bucuresti, Manastur si Mihai Viteazul in Cluj, Iasi si Bacau, iar in acest moment are in lucru restaurantele Buzesti si Gara de Nord din Bucuresti.

Confirmam totodata prin prezenta recomandare ca SC ACMS SA este “Constructor Agreat” pentru McDonald’s Romania.

 

03. Recomandare McDonalds Romania

Viteza de executie, calitatea lucrarilor realizate, precum si promptitudinea cu care s-a raspuns unor probleme dintre cele mai diverse, ne dau posibilitatea sa recomandam societatea A.C.M.S. S.A. , ca unul dintre cei mai competitivi constructori de pe piata Bucurestiului.
Confirmam totodata prin prezenta recomandare ca S.C. A.C.M.S. S.A. este “Constructor Agreat” pentru McDonald’s Romania.