page visual

Servicii / Structuri

Structuri metalice

ACMS Constructii Civile este lider recunoscut in acest domeniu, realizand unele din cele mai cunoscute proiecte, precum Turnul BRD din Piata VictorieiCarrefour Orhideea,  Carrefour Feeriasediului Uniunii Arhitectilor din Romania, etc.

ACMS Constructii Civile a realizat cel mai inalt turn de birouri al perioadei, respectiv Turnul BRD.  Acest proiect a fost alocat de catre Vinci Group firmei noastre, ca urmare calitatii si vitezei de executie a proiectelor anterioare.

Amplasamentul unic, intr-o zona de maxima circulatie si vizibilitate din Bucuresti, respectiv in Piata Victoriei, face din Turnul BRD o cladire de birouri reper pentru capitala si nu numai. Cu o structura de 3S+P+23E si o suprafata desfasurata de 60.000 mp, Turnul BRD a demonstrat capacitatea noastra de a derula proiecte complexe, cu o riguroasa respectare a standardelor internationale si excelenta coordonare a specialistilor ACMS. Acest proiect memorabil a fost finalizat in doar 10 luni de zile.

Carrefour Orhideea, simbol a shopping-ului bucurestean, dar si romanesc, a fost realizat intr-un timp record de catre ACMS, mai putin de 6 luni de zile, in perioada ianuarie 2003 – iunie 2003, cu o structura de 22.000 de mp si cu platformele sale de 40.000 mp, un reper ce va ramne cu sigurnata mult timp de acum incolo in mintea bucurestenilor.

Carrefour Feeria are structura de peste 30.000 de mp,  finalizata de ACMS in mai putin de 6 luni de zile, proiectul a inceput in noiembrie 2005 si a fost  finalizat in mai 2006.

Noi, ACMS Constructii Civile, realizam structuri metalice atat pentru proiecte complexe, dar si pentru proiecte de mici dimensiuni.

Putem realiza urmatoarele poiecte de constructie bazate pe structuri metalice:

  • cladiri de birouri
  • hoteluri
  • hipermarketuri
  • galerii comerciale
  • locuinte
  • mall-uri
  • cladiri turn
  • proiecte speciale de restaurare ce utilizeaza structuri metalice

Structuri de beton

Structurile de beton se potrivesc proiectelor de amploare, cele care se intind pe suprafete destul de mari de teren sau sunt cladiri inalte, dar si cladirilor durabile si rezistente in timp.

Fie ca vorbim de constructia de case, hoteluri, hipermarket-uri, scoli, licee, pensiuni sau restaurante, o structura din beton este recomadata pentru a asigura cladirii rezistenta in timp. Structurile din beton sunt solide, iar investitia initiala in astfel de structura va va garanta siguranta pe o perioada foarte indelungata de timp.

Structurile de beton asigura proiectelor de constructii o calitate superioara, o durabilitate sporita si rezistenta la factorii naturali (rafale de vant puternice, seisme, ploi torentiale, cutremure, etc).

Echipa ACMS Constructii Civile realizeaza structuri din beton pentru orice tip de proiect dorit de client, de cea mai buna calitate si rezistenta, mereu cu respectarea termenelor solicitate de client.